Sundhed og vitalitet med vægttab

En anden effektiv kur for vægttab

Jeg har undersøgt al information om hCG kuren, men det er urealistisk for mig at kunne gennemføre denne kur. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du ikke kan finde tid i din kalender, eller mener at du ikke har selvdisciplin nok til at gennemføre en hCG kur, er her en anden mulighed for effektivt vægttab!

Henvend dig til en vejleder og få kvalitets måltidserstatning og kvalitets fiskeolie!

Måltidserstatning til effektivt vægttab

Ved hjælp af sunde måltidserstatninger af høj kvalitet og en kvalitets fiskeolie, kan det også lade sig gøre at opnå et effektivt vægttab.

Man taber sig dog langsommere, end hvis man følger hCG kuren.
Dette er ligeledes en effektiv og sikker måde at tabe sig på og man kan vælge, om man vil erstatte 1 eller 2 måltider pr. dag.

Måltidserstatningen er et pulver, som blandes med vand og rystes til en shake.
Den har et højt indhold af proteiner, essentielle aminosyrer samt kostfibre med probiotisk funktion i tarmen. Den indeholder også 25 slags vitaminer, mineraler og andre økologiske, funktionelle ingredienser. Den er ikke tilsat gluten eller kunstige smagsstoffer og sødemidler og indeholde heller ikke soyaprotein eller laktose.

Shaken er også meget vel egnet til at tage efter træning, fordi den hjælper kroppen med at forbrænde fedt og opbygge muskelmasse.

Shaken kan med fordel benyttes af personer, som har diabetes. Den har et lavt glykæmisk indeks (GI).
Klik her for at se, hvad det betyder!

Hvert shake-måltid er på 200 kcal og indeholder de vitaminer og mineraler, som normalt findes i et sundt måltid.
Man må maksimum erstatte 2 måltider om dagen med shaken.

Indhold og virkning:

Valleprotein:
Det høje indhold af valleprotein bidrager til vækst og opretholdelse af muskelmasse og normal knoglestruktur.

Kollagenpeptidprotein:
Måltidserstatningen indeholder kollagenpeptidprotein. Kollagenpeptider er den type protein, der findes i den største mængde i vores krop. Det er det vigtigste protein i vores bindevæv. Den type kollagenpeptid, der er i måltidserstatningen, har i talrige undersøgelser vist at tilvejebringe vækst i muskelmasse og tilvejebringe faldende fedtmasse. Den kan også have en effekt på hudens elasticitet.

Ærteprotein og havreprotein:
Ærteprotein og havreprotein er en god kilde til vegetabilsk protein, især velegnet til vegetarer eller personer, der følger en restriktiv diæt. Det har et højt indhold af essentielle aminosyrer. Proteinet bidrager til vækst og opretholdelse af muskelmasse og normal knoglestruktur.

Kostfibre:
I måltidserstatningen er der et højt indhold af kostfibre. Kostfibrene omfatter både opløselige og uopløselige typer. Opløselige fibre gæres af tyktarmens mikroorganismer, mens uopløselige fibre passerer gennem tyktarmen i ugæret tilstand. Både opløselige og uopløselige fibre kaldes probiotiske fibre, som betyder, at de stimulerer vækst og opretholdelse af tarmens normale mikroflora. Tarmens mikroflora har mange vigtige, beskyttende og metaboliske funktioner og bør stimuleres på den rigtige måde ved tilførsel af de rigtige typer og mængder af kostfibre.

Quinoa:
Quinoa er anerkendt som en superfood. Det er en kornsort, der har sin oprindelse i Sydamerika og er blevet dyrket der i tusinder af år. Quinoa er kendt for sit høje indhold af protein, fibre, jern, kobber og næringsstofferne thiamin og B6. Quinoa giver måltidserstatningen sin cremede konsistens.

Alfa-linolsyrer:
Der er tilsat alfa-linolsyre i måltidserstatningen, fordi den har en gavnlig virkning på forholdet mellem Omega 3/ Omega 6 forholdet i kroppens cellemembraner. Derfor skal den tages sammen med en kvalitets fiskeolie, som netop sørger for, at det rette forhold mellem Omega 3 og Omega 6 tilvejebringes i kroppens cellemembraner.
Kroppens celler bliver på denne måde bedre i stand til at optage næring og udskille affaldsstoffer og cellernes cellemembraner bliver samtidig mere elastiske.

Vitaminer, mineraler og grøntsager:
Måltiderstatningen indeholder A vitamin, D vitamin, C vitamin, E vitamin, Thiamin, Riboflavin, Pantothensyre, B6 vitamin, biotin, folinsyre og B12 vitamin.
Mineralindholdet er: Kalcium, fosfor, magnesium, jern, zink, kobber, jod, mangan, krom, selen, natrium, kalium og molybdæn.
I måltidserstatningen er også tilsat spinat, grønkål, papaya og annanas ekstrakt, som indeholder papain og bromelain enzymer.

Køb eller lån bogen nu!